Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

neděle 26. dubna 2015

Úsměvy časů minulých...

 ... aneb Bývalo hezky v j-rock ff světě // Dir en grey , Die x Shinya

Předpokládám, že to tady vůbec nepadne na úrodnou půdu... ale vzhledem k tomu, že nemám, kam jinam to ventilovat (protože o mé ventilování nikdo nestojí), tak se chvíli potěším společně s vámi (reálně sama se sebou).





Přišlo mi to opravdu úsměvné, když jsem to potkala na tumblru. Jako kdyby mi pod nosem zavoněla známá vůně a vyvolala pocity štěstí z krásných vzpomínek. Nechám si svou dětskou naivnost, když prohlásím, že zatímco ff svět a komunita, kterou jsem měla ráda, je dávno pryč, tak realita těchto ff je tu stále. Die a Shinya. Stejně jako Kaoru a Toshiya.

Kdo by se Dieovi divil za jeho "zadní-tulení"... když se tak podívá na Shinyu ze správného úhlu. xD



12 komentářů:

  1. Někdy si říkám, že Shinya se měl narodit jako holka, protože má až moc ženské rysy. Jenže to už by pak slintání nad ním nebylo ono.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc Shinyu nemám ráda - nebo jinak, všechny členy Diru mám raději, ale to je spíše o fascinaci ostatními členy, než o nějaké averzi vůči Shinyovi (možná tak jedině kvůli jednomu ff, kde neměl rád Die xD)... A bylo by škoda, kdyby byl ženou. Pak by určitě Die nemohl být jím tolik uchvácen. (Osobně si myslím, že Kaoru a Die jsou jasné gay-kámošenky xD)

      Vymazat
    2. já si myslela, že jenom Die je gay-kámošenka... hernajz co se ještě o nich nedozvím :D
      nemám pro změnu moc ráda Toshiyu, protože na mě působí lehce arogantně

      Vymazat
    3. xD No, Kaoru s Diem jsou navzájem si gay-kámošenky. Člověk si vždycky řekne: "tenhle je jasný..." a pak k tomu dodá: "ale když ten druhý je jeho nejlepší kámoš, tak je taky jasný..." xD (A nejstarší párování Diru je DieShinya a KaoruToshiya, takže není co řešit. Nicméně je vtipné, že Shinya a Toshinka - když si ještě vezmeš, jak vypadali dříve jako visuální slečny - nejsou gay-kámošenky od pohledu, ale Die a Kaoru jsou úplně jasní. xD )
      Pravda, že z Toshinky se stal Toshiyátor a už se neprojevuje jako takové tele... a na koncertech má svá gesta, která stlačují dav... ale nedokážu usoudit, jak moc arogantní to je. xD

      Vymazat
    4. Pardon že se vsírám... ale Toshiya si piště že je arogantní!
      Je sexy, je Japonec, a má přes 180cm! Skoro metr devadesát, ne? Opětovný důraz na sexy. Být on, mám ego jako Mana nebo Gackt.

      Vymazat
    5. Někde jsem četla, že ho prý fanoušci popisují jako egoistu, rozmazleného a sobce. Jenže nevím, co je na tom pravdy.
      Akceptuji, že má větší ego, ale že by byl rozmazlený a sobecký... to si nemyslím nebo se mi spíš tomu nechce věřit.

      Vymazat
    6. Kaoru si svou Toshinku určitě rozmazluje ;)
      Ale jako věřme fanouškům - třeba těm, co říkali o Dieovi, že je tlustý a on pak začal anorektičit. :/
      Nicméně - jako Diru mají být na co hrdí a mít velké ego, být arogantní... ale myslím, že ani k jejich hudbě by se zrovna sobeckost (v přílišné míře) a podobné nehodilo - přece jen jejich hudba je alarmující vůči lidské "špatnosti". A s tím, jak je Japonská společnost lživá, možná příliš "křičí pravdu", než aby o jejich charakteru se s ohledem na tohle mohlo mluvit jako o dobrém.

      Vymazat
  2. Je pravda, že tomu tulení by se nedalo divit ani, kdyby jeden nevěřil v realitu těch ff ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nejvtipnější na tom je, že Die ze sebe dělá seme, i když pravděpodobně není xD
      Ale jak se tomu ještě Toshinka směje. xD

      Vymazat
    2. xDD jop, Toshinka ví svoje xDD

      Vymazat
  3. Dainya, KT, a red themes. No, to třetí tě asi minulo, vzhledem k tomu že gremlinek se nechtěl nechat shippovat... Ale Dainya se nezměnili.

    Fascinuje mě jak se Die zacyklil a střídavě dělá reklamu na asijské vlasy, a pak na rudou barvu na vlasy, zatímco Shinya se mění v pátý element rok od roku líp.

    A z Totchinky/lorda Toshimorta je modééééélka, jako když ještě nosil minisukně. Sláva kiltům.
    A Juanu Pedru Jalapeňovi z Olomóca..... (Kaoru a jeho kníru).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Die a jeho vlasy... ale bylo vtipné, jak se zpátky zrudil a hned vypadal jako dříve, jako by žádný čas neutekl mezi tím.
      Pátý element?

      Zjistili jsme s Nex, že Toshinka zní jako Topinka a Kaoru-san je croissant... takže takové snídaňové pečivo. xD Nejlepší ale je, jak se Kaoru a jeho knír líčí fialovými stíny na oči. xD

      Vymazat