Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

sobota 3. října 2015

70 otázek o D - část I.

 Abyste to nebyli jen vy, kteří mi vyplňujete dotazníky - přinejmenším tyhle dva "pro mé čtenáře" a "k Víle" -, aby se tu něco dělo, a protože se mi nechce dělat nic smysluplnějšího ( i když bych toho našla v pravdě dost, co bych měla dělat), rozhodla jsem se, že vyplním dotazník, který už mi nějakou dobu leží v záložkách. Je původně z tumblru, ale že by se mne nikdo na nic na tumblru neptal a mně by se stejně nechtělo odpovídat anglicky, dám si to sem.

Takže prvních 35 otázek z 70 (otázky nakonec nepřekládám).




01: Do you have a good relationship with your parents?

S maminkou vycházím dobře a mám ji nadevše ráda, i když občas nám to trochu zaskřípe, protože ani jedna nejsme bez chyb, obětovala bych pro ni všechno.
Asi už jste si všimli, že mám hodně složitý vztah s otcem. Je to příživník a často mu říkám, že to co dělá, by u mě neprošlo přes mé svědomí a divím se, že přes jeho přejde. Nesnesu se s ním, ale mrzí mne to, protože jako dítě jsem ho měla ráda (a vždycky mne dojmou filmy, kde dcera má dobrý vztah s otcem). Navíc z jeho chování z velké míry plyne to, že nechci být ženou.

02: Who did you last say "I love you" to?

Nejspíše Dimě (kdo by nevěděl, to je má kočka). Protože Mitěnka je mé všechno. Asi to přesně bylo: "Já tě tak miluju, krásko."

03: Do you regret anything?

Lituju spousty věcí. Snažím se chovat, abych ničeho pak nemusela litovat, ale někdy to prostě nejde - člověk často musí dělat i věci, které jsou proti jeho přání nebo přesvědčení. Nebo někdy padne tak hluboko, že si zkazí celou budoucnost.

04: Are you insecure?

Mám dost velký problém s tím, že jsem se narodila na rozmezí lva a panny... a i když nevěřím znamením nijak fanaticky, reálně se skutečně ve mně tyhle dvě znamení bijí. Opravdu ráda bych byla čistý "lev salónů", zářívá, oslnivá, úspěšná a sexy; ale i kdybych tohle všechno byla, je tu má panna, která je nejistá, pochybuje o sobě a chce dokonalost, nesnáším ji.
Takže většinou zatímco má duše se touží předvádět, místo toho postávám vzadu a deprimuje mne to, že pak nesklízím obdiv. 
A ještě tedy - jak se reálně moc s lidmi nebavím a jsem zvyklá psát, tak když nejsem rozmluvená nebo jsem unavená, špatně mluvím, což asi taky působí, jako kdybych byla nejistá a svůj názor nechtěla sdílet.

05: What is your relationship status?

Mám hodného eunucha Josifa (kocour) a zlou krásnou ženu Dimu - takže asi takový, jako měl Alexandr Veliký.
Jinak - po dvou rozchodech, o kterých se mi zdálo v posledních dvou týdnech - jsem nezadaná.

06: How do you want to die?

V bolestech.

07: What did you last eat?

Banán. A popíjím, i když je to naprosto mimo dietu (xD), douwe egberts irish cream s mlékem a lžičkou třtinového cukru.

08: Played any sports?

Chvíli jsem hrávala floorball, ale to jen tak nezávazně. Taky jsem dělala nějaké bojové sporty. Teď cvičím (skoro) každý den jógu. Ale docela bych si něco zahrála - hlavně, když se dívám na sportovní anime... xD

09: Do you bite your nails?

Nekoušu si nehty. Ale po biosilu mi vždycky narostou dlouhé, pak si je zatrhnu, a protože si nehty ani nestřihám, tak ho ukousnu a opiluju o zuby. Na mých nehtech tahle naprosto žádná úprava jde poznat, ale mohly by být i horší. 

10: When was your last physical fight?

I když se o mne tvrdí různé věci, naposledy jsem se s někým prala v dětství, když jsme si hráli s bratrem na zápasy. Ani na koncertech se s nikým neperu (to ale neznamená, že se nedostanu, kam chci xD).

11: Do you like someone?

(Tady asi nepatří Josifa, Dimu a maminku.)
Pokud otázka si žádá zaláskování do chlapce/dívky, tak ne.
Je tu jedna osoba, s kterou jsem měla "pletky", a protože ta osoba nejméně vzhledově byla dokonalým vzorem toho, po čem jsem vždy od puberty toužila, navíc naše tři znamení (jsem na hranici lva a panny, takže za mne dvě, za něj jedno) by se k sobě hodila, mrzí mne, že tyhle "pletky" byly jakýsi vrchol, kdy jsem měla na dosah ruky, po čem jsem tak dlouho toužila, ale nikdy to více než jen pletky nebude.. Takže mi ani tolik nejde o něj, ale o tu promarněnou příležitost.    

12: Have you ever stayed up 48 hours?

48 hodin nejspíše ne. Ale třeba, když je koncert nebo něco podobného, vystačím si i několik dní jen s třeba dvěma hodinami spánku.
Vzpomínám si na rozhovor s Közim, ještě jak byl v Malici Mizer, kdy tvrdil, že vydrží 5 dní bez spánku. Vlastně stejně, jak byli japonští vojáci trénovaní za 2. světové.

13: Do you hate anyone at the moment?

Svého otce, pokud je to nenávist.
A tak obecně - což dost vypovídá o mém charakteru - jistým způsobem nenávidím lidi, kteří mají přání a cíle. 

14: Do you miss someone?

Zrovna teď, když jsem doma a mám u sebe maminku, Dimu a Josifa, ne.
Dlouhou dobu mi scházela jedna osoba z mé minulosti, ale s tou jsem znovu v kontaktu, i když ne příliš častém.

15: Have any pets?

Jak už jsem psala, mám kočku Dimu a kocoura Josifa. Plus nespočetnou nižší smečku koček.
Dimu naprosto zbožňuju. 
Zajímavé na tom je, že Josif původně nebyl můj, ale stal se mým, když začal bývat nemocný na záněty močového mechýře a já se o něj začala starat.



16: How exactly are you feeling at the moment?

Trochu znechucena.
I když mám strašně ráda Halloween (a sním o něm asi stejně jako jiní o Valentýnu xD), včera jsem měla náladu, že jsem na žádnou akci v říjnu nechtěla jít (stejně jako jsem na žádné ze stejného důvodu nebyla v září). Dnes teda už zase přemýšlím o tom, že alespoň v Olomouci budu na upířím reji.
Vymyslela jsem si dokonalou masku, že půdu za oběť upíra, v bílých šatech z období Puškina, s holými rameny, podvázanými pod prsama a působícími jako košilka, že si vyčešu vlasy a namaskuji si na krk pořádný kousanec... ale plán mi ztroskotal na tom, že mi naprosto nesluší bílá, tak jsem z toho znechucená a rozladěná. Toť k aktuálním pocitům.

17: Ever made out in the bathroom?

Koupelna je dobrá místnost. ;)

18: Are you scared of spiders?

S pavouky mám taky velmi složitý vztah.
Určitě nějakou část života jsem se pavouků hodně bála. Zatímco má sestřenka, aby udělala dojem, snědla křižáka, já jsem vážně se k nim ani nechtěla přiblížit. Ale postupem času se to změnilo. Asi jak jsem černooděnec, tak mne mají rádi. Když stojím, jdou ke mně. Když se koupu, padají mi na hlavu. Několikrát mi přeběhl pavouk přes obličej nebo tělo. (Máme starý dům a hodně pavouků, protože mamka je nechává všechny žít.)
Ale s příchodem Dady a jmenovitě Madam Tarantule, se jakýsi strach - který byl hodně způsobený opakujícími se sny o tom, jak celý náš dům je zapletený v pavučině velkých pavouků - změnil na fascinaci. Nejraději se dívám na velké pavouky přes sklo nebo na videu. A s těmi malými jsem schopna žít, ale do ruky bych je asi nevzala.
Ještě mi to připomnělo, že můj nejitenzivnější herní zážitek byl, když jsem hrála sama Dark Messiah, v přítmí a byly tam ty katakomby s velkými pavouky a s kokony z lidí. 



19: Would you go back in time if you were given the chance?

Abych napravila své chyby, snad. Otázkou ovšem je, zda bych je zvládla napravit.

20: Where was the last place you snogged someone?

Asi na clubbers. Jinak celkově nemám příležitost a nejsem moc kontaktní. A asi taky musím nejprve zpít do němoty svou pannu, aby lev mohl být "lev salónů". (Vrcholem vtipnosti/tristnosti mého společenského života bylo, když jsem se líbala s chlapcem, abych se s ním nemusela bavit. xD)

21: What are your plans for this weekend?

Protože na bytě v Olomouci nemám ty, co mám ráda, tak i když mi psychicky nás dům a hlavně přítomnost otce nedělá dobře, tak o víkendech celkově chci být doma s maminkou, Dimou a Josifem... a musím hodně chtít někde být, abych tam nakonec jela.

22: Do you want to have kids? How many?

Nechci.
Možná, kdybych mohla být otcem, chtěla bych (a to mi stačí koťata ;)). Ale z pozice matky nechci.

23: Do you have piercings? How many?

Už nemám podle mne ani funkční dírky v uších, protože naušnice dlouho nenosím.

24: What is/are/were your best subject(s)?

Matematika. A docela mi chybí, že už nemám chémii a fyziku.

25: Do you miss anyone from your past?

Teď asi nejvíce malé čtyř-měsíční kotě-kocourka, co jsme si chtěli nechat a musela jsem ho na konci prázdnin dát utratit, protože se otrávilo jedem. Dost mne to zasáhlo. Asi se to hodí k otázce k dětem, bylo to, jako kdyby mi umřel synek. Protože jsem ho vychovávala, měla ho opravdu ráda a vkládala do něj naděje, jak bude velký a krásný kocour, až vyroste.



26: What are you craving right now?

Chci, aby mí milovaní byli v pořádku.

27: Have you ever broken someone's heart?

Nejsem si toho vědoma. (Pokud ano, ať se dotyčný přihlásí! xD)

28: Have you ever been cheated on?

Ne.

29: Have you made a boyfriend/girlfriend cry?

Přítele ani přítelkyni ne. Ale maminku nebo přátele ano. Umím být hodně zlá.

30: What's irritating you right now?

Pokud vynechám politickou a společenskou situaci, nad kterou se jeden může jen rozčilovat. A situaci v naší rodině, což je ten samý případ. Tak něco povrchnějšího, třeba jsem výše zmiňovala, že mne rozčílilo, že mi nevyšel převlek na upíří rej. A taky hubnutí - i když cvičím, až mne z toho tělo bolí, a kontroluji se v jídle, tak stále nemám dole, co jsem přes prázdniny přibrala. Nejvíce mi to jde vidět na nose - mám velký kulatý nos a vypadám jako Depardieu. 



31: Does somebody love you?

V romantickém smyslu bych se divila. (Pokud ano, ať se dotyčný přihlásí! xD)

32: What is your favourite color?

Růžová až fialová. A to až za hranici posedlosti. Jsem schopná si kupovat věci jen proto, že mají hezkou barvu. Třeba fialovou ústní vodu nebo fialový kočičí záchod. 

33: Do you have trust issues?

Záleží na tom v čem a komu mám problémy věřit. Bylo mi párkrát zalháno od blízkých osob. A vlastně by mi to ani tolik samo o sobě nevadilo, kdyby se na to nepřišlo. Úplně nesnáším, když mi někdo lže tak, že je to očividné a myslí si, že jsem tak hloupá, že mi to nedochází. Ale je pravda, že většinou beru všechno s rezervou, že by to nemusela být pravda. Takže asi mám.

34: Who/what was your last dream about?

Psala jsem si to na FB. Vlastně jsem v poslední době měla tři zajímavé sny.
Nejprve se mi zdálo, že se se mnou rozešla ta osoba, o které jsem psala v otázce o zamilování. A to se se mnou rozešla bez toho, aby se mi zdálo, jak jsme spolu chodili (což je dost nasírací) a bez udání důvodu, proč se se mnou rozchází. A já si od té doby dělám srandu z toho, že jsem "přece rozejitá".
Pak se mi zdálo, že jsme se přestěhovali a narazila jsem si nějakou holku, ale úhlavní nepřítel v tom snu ji nejprve chtěl na nějaké párty popálit kyselinou, ale tomu jsem zabránila, pak ji ovšem přikoval řetězy do hořícího domu. A já jsem řešila takový ten Šíleno-Maxovský problém, zda se pokoušet přeřezat okovy nebo raději amputovat její končetinu, protože to by bylo rychlejší. Nakonec se mi ji povedlo zachránit a ona se se mnou rozešla, že mít vztah se mnou je nebezpečné.
Ale nejlepší byl poslední sen, kdy Dir en grey koncertovali u nás doma (jako obvykle), měli zaparkovaný tourbus na našem dvoře... a já jsem si po koncertu až do rána povídala s Diem: o Shinyovi, jak on ho má rád a já ne, o tom, jak se mi vždy líbil Toshiya, jak obdivuji Kaoru... a nakonec jsem - protože 10 let poslouchám Diru - byla pozvaná do jejich tourbusu pod podmínkou, že nevzbudím Kya. 

35: Who was the last person you cried in front of?

Maminka, ale to mi jen tekly slzy. (Cizí pak veterinářka, když jsem nechávala utrácet to kotě.)
Poslední dobou jsem měkká. Asi je to tím, že mi vadí několik věcí a jsou tu problémy, které musím řešit, ale vůbec netuším, jak bych je měla vyřešit. 

3 komentáře:

  1. Měs několikrát zlomila srdce... a taky tě platonicky hluboce miluji... úplně na mě zapomínáš... xD (na náš podivný vztah xD)
    Nicméně... zajímavé... taky bych si to vypsala, ale u mě na blogu to nikoho nezajímá... tak budu raději koukat na něco... xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ke všem vztahovým otázkám bych si měla dopsat. "Plus mám složitý vztah se Seiriel." xD

      Také si nemyslím, že by tu o to byl zájem, ale já o sobě ráda píšu, i když se pořád dokola opakuju a nikoho to nezajímá. Dává mi to pocit slávy, že si o sobě můžu napsat bulvár. xD

      Vymazat
    2. Jop, to je dobré, to musíš v druhé půlce udělat... xD
      xDD No, já bych taky na většinu otázek měla takové smutné odpovědi... (nikdo mě nemiluje... nic neprovádím, krom clubbers... xD)

      Vymazat