Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

neděle 22. prosince 2013

Vepíšu v tvou krev - úvod



-Předmluva-

Obecně můžu říct, že je to tedy vícedílná originální povídka, kterou píšu sama (bez spoluautora, což už tu chvíli nebylo - od dopsání Vyvrhela v prosinci 2011). Shonen-ai, yaoi - samozřejmě. A dokonce se vracím i k upírskému tématu.

Pro ty znalejší mé tvorby, slangově můžu říct, že je to "preOdi-et-Amo" - tedy je to povídka (i když zpočátku to možná nebude úplně pravda) z období před dějem, který byl ve V skrytu duše - nenávidím a miluji. Momentálně na tomhle blogu není, takže dostupná jedině zde.

Je nutné si přečíst V skrytu duše - nenávidím a miluji? Není.

Myslím, že budete mít dost času se seznámit s postavami i bez téhle znalosti. Ti, kteří to četli, nejspíše dostanou na ně nový pohled a třeba přehodnotí i staré sympatie. Mám ji v hlavě už nějakou dobu, ale za poslední měsíce jsem dostala hned několik impulzů, tak jsem se nakonec do jejího psaní dala - i když, jak víte, dlouhodobě mě zaměstnává Daéova krev.

Přiznám se ale, že mám trochu strach z toho, jak povídku přijmete.
Ze strany nových čtenářů a čtenářů neznalých V skrytu duše - nenávidí a miluji se bojím, že jim bude "něco" chybět, aby jim příběh připadal hodnotný a nebo naopak, že ho předem mnoho z nich odsoudí a nebude chtít ani začínat číst, protože neznají "původ".
Z druhé strany těch znalých se obávám, abych je nezklamala, že to nebude stylově ani námětově stejné jako "odi et amo".
Tak prosím, abyste to brali jako povídku samo o sobě, neohlíželi se na nic jiného, než zda se vám to líbí a nebo ne.

Abych trochu nastínila děj, bude nás zajímat příběh Andreje Alexejeviče Koreljova. Společně s ním budeme v 19. století v Rusku, na přelomu s 20. stoletím ve Francii, prožijeme první i druhou světovou válku a nakonec po kapitulaci se usídlíme v Japonsku, abychom právě tam nakonec mohli přijmout 21. století.

Přeji příjemnou četbu.

-Theme song
Protože když se něco týká upírů, právě teď je to Kamijo, který tu musí být.



-Postavy-
Andrej Alexejevič Koreljov
Kiril Andrejevič Koreljov
Lev Ignatijevič Voronkov
Serge Canet
Raoul Vannier
Krasinovi

3 komentáře:

  1. "Abych trochu nastínila děj, bude nás zajímat příběh Andreje Alexejeviče Koreljova. Společně s ním budeme v 19. století v Rusku, na přelomu s 20. stoletím ve Francii, prožijeme první i druhou světovou válku a nakonec po kapitulaci se usídlíme v Japonsku, abychom právě tam nakonec mohli přijmout 21. století."
    - a právě TOHLE mi vehnalo slzu do oka.. opravdu, až jsem se dojala... tolik toho s Andrejem prožijeme! Tolik nového, co bylo...
    Pane Bože! Děkuji Ti, drahá Dé.. děkuji! Tohle je pro mne nádherný dárek, neb jak víš, jsem blázen do Andreje. Zbožňuji Andreje... je to pro mne pravý muž, pravý vzor... úplně, až mi srdce nestíhá. Andrej bude! Opět bude... to je prostě úžasné! Strašně moc se těším!
    Doufám, že názor na něj nezměním, ale že tohle je "pre O et A" tak vím, že nakonec se z něho stane muž, který je hoden mé lásky, ať začínal jakkoliv...
    A těším se strašně i na malého namyšleného Kirila, neb jak si ho pamatuji, stalo se z něj arogantní zoufalé princátko, ale jsem strašně zvědavá na toho chlapečka, co byl ještě lidský. Jaký býval, jak si Andreje podmanil... OH Bože, to bude zkrátka dokonalé...
    Ty nemůžeš zklamat, protože jsi to ty! Obrovský dík Dé-sama... a budu se těšit :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu ráda vidím takové "těšení se", ale co jsem mohla také jiného čekat, když se to týká právě "Odi et Amo" :)

      Vymazat
  2. Ráda si to přečtu.
    Manami

    OdpovědětVymazat