Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

čtvrtek 1. ledna 2015

Druhý novoroční projev v Doroldoji

aneb Zpátky ni krok

Začínám z fotkou z FB, protože mne vážně pobavilo, že můj rok charakterizuje pokus kreslit nohou.


Rok 2014

Těžko se mi ohlíží, nejednou jsem napsala několik odstavců a znovu je smazala s tím, že s nimi nejsem spokojená a došla mi slova. Co člověk vlastně může říct o uplynulém roce? Poděkovat za krásné a špatné chvíle, protože bez těch krásných by plamen nehořel a bez těch špatných by člověk nebyl formován. Tak tedy děkuji. A pokud tak moudrá slova nemyslím vážně nebo je správně nechápu, snad se tomu alespoň blížím.



Rok 2015

Doufám, že v příštím roce budu pokračovat ve formování svého bytí, jak jsem tomu nakročila. Nejde mi o to, abych se stala dobrou v očích jiných, ale abych byla schopna obhájit svou existenci a své činy před sebou samou (v mém případě je to to nejtěžší). Doufám v sílu chránit, co je mi drahé. Doufám v odhodlání a pevné názory. A přála bych si vytrvalost a píli.
Mám přece jen sen, že konečně dořeším své pohlaví (poslední dny znovu se mnou ta otázka zmítá). Ačkoliv to nedělávám, dávám si přecevzetí - počtem pohádkové tři a nejen tohoto se týkající.
Snad se mi podaří znovu začít zářit. A potkám osoby, jež můj svět obohatí.

Mí drazí,
děkuji vám za přízeň, kterou jste mi prokázali minulý rok - ať to bylo zde, na FB nebo tumblr. Snad i nadále se mnou vydržíte. Přeji vám štěstí a úspěch do nového roku. Mí sliční, mé drahé růže...

3 komentáře:

  1. Na mě zase vyplivl Carrie, co jsem kreslila pro kamaráda :D
    Taky ti přeji drahá D hodně štěstí a úspěchu do nového roku a ať tvá rozhodnutí budou jakákoliv myslím si, že zůstaneš v mých očích dobrým člověk, ikdyž si to třeba o sobě nemyslíš.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak snad u tebe vydrzim :D ale podle toho co mam dohanet mi to vydrzi asi tak na rok a kousek x)

    OdpovědětVymazat