Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

neděle 30. března 2014

ADAMS - 29.3.2014 Praha

aneb Falešné buzny...

Příběh začíná někdy v době, kdy Kamijo (řečený Mujo ;)) se vyslovil, že bude koncertovat v červenci v Paříži a o týden později byly v prodeji VIP vstupenky. Proč začíná právě tady? Protože jsem byla téměř hned rozhodnutá, že pojedu. Sepsala jsem si aktuální stav peněz, možné příjmy, rozpočítala jsem si, kolik bude hranice, co budu moct utratit v dalších měsících (vždy se dá jít níž, ale aspoň na jízdné je třeba si vyhradit peníze) a dokonce uvažovala o tom, že si musím najít nějakou brigádu. A v takové touze jet na Muja jsem absolutně zavrhla jet na nějaké dva hudebníky, jejichž hudba se mi nelíbí. V tento okamžik měl příběh s Adams i končit, jenže... nakonec jsem si Muja rozmyslela (i když všechna pro a proti byla vyrovnaná).
Tak jsem tady ve středu nakonec po dvoutýdenním přemlouvání si zašla koupit vstupenku na Adams, měla jsem tu náladu: "Nejedu na Muja, budu rozhazovat mince kolem sebe." Měla jsem vyslechnout svůj vnitřní hlas, kašlat na podporu j-rocku v ČR, ale nedalo mi to - možná trochu zvědavost, vědomí, že mnohdy, když se mi na skupiny nechtělo, nakonec mne mile překvapily, ale hlavně pocit povinnosti investice do budoucna (nikdo si nemůže stěžovat, že tu nekoncertují velké skupiny, když ani na malé nechodí).



V pátek jsem měla dvě polo-zápočtové písemky a vstávala jsem brzo, tudíž jsem ještě před osmou vytuhla a zbudila se o jedné v noci. Byla jsem vzhůru až do čtyř, a potom znovu spala do šesti. Tudíž mám společně s nevyspáním z dneška a změnou času trochu strach, jak se zítra probudím.
Vyjížděla jsem v 9:47, protože Nex, která se připojila ke mně v Olomouci, chtěla být - i přes své VIP - v Praze nejpozději v jednu. Dle mého úplně zbytečné, ale zase jsem si říkala, že třeba tam budou zajímaví lidé.
Náš výborný orientační smysl nás navedl správným směrem z hlavního nádraží ke klubu bez použití městské dopravy a kupodivu jsme přišli úplně první. Po nás ovšem hned dvě hodně milá děvčata, které jsem sice neznala, ale v jejich přítomnosti ubíhalo čekání (popravdě vcelku krátké, když se pouštěly VIP v pět nebo v kolik) rychle.
No, samozřejmě, fandom netvoří jen lidé, které si přeji vidět. Ale byla jsem mile překvapena, když se scházeli postupně další a další - na takovou kapelu nesmyslně hodně lidí -, že jsem potkala známé, které už dlouho ne. A samozřejmě se dostavil i ten pocit překvapení z toho, že oni vypadali, že mne rádi vidí. Častokráte se tomu divím - víte, jaký jsem ztracený člověk, kdokoliv vypadá, že si o mne myslí něco dobrého, mne překvapí.
Čekání tedy v několikačlenné dobré společnosti uběhlo samo. Viděli jsme je přijíždět, šli pak na jídlo, vrátili se a zkoušeli. Nu, zkouška chvílemi zněla jako zkouška na porno. Ale Nex dobře vystihla, že to, co se ozývalo, znělo jako "gay gay gay ei ei ei gay gay aaah aaah". Podobné zvuky jsem nikoho neslyšela vyluzovat při zkoušce a fakt nutnou chvíli trvalo, než to zněla jako hudba aspoň trochu.
Pustily se dovnitř VIP a po nějaké době my. Sice jsem stála vepředu, ale sešla jsem si ležérně schody, dala tašku do šatny a nakráčela si to do skoro poslední řady - zde je vidět má touha po Adams.

Koncert?
Podle mne dobře prožitý koncert (kapely, ke které nemá dotyčný vztah), kde se stojí, vypadá tak, že člověka tak baví pařit a tolik si užívá, křičí a celkově je nadšený, že se celý zpotí a na druhý den se nemůže hýbat. (O neuvěřitelných koncertech skupin, které člověk miluje, si můžete udělat představu u mých reportů z Diru.)
Já se fakt snažila přenést se přes své antipatie. Když hrála předhudba, trochu jsem si tam tančila, navozovala jsem si příjemnou náladu a celkově před koncertem jsem těm dvěma dala šanci mne mile překvapit. Jenže hoši ji nevyužili.
Zakřičet jsem si vůbec nezakřičela, skákat jsem sice skákala, ale jen z toho, že se mi chtělo (a byla jsem jedna z mála)... a nezpotila jsem si v konečném důsledku ani ofinku. T.T (A dnes mne vůbec nic nebolí.) Ale došla jsem - měla jsem totiž moc času k přemýšlení, jak jsem se nudila -, že mám jednu polovinu zad vypracovanější a hezčí právě proto, že používám více pravou ruku na koncertech. Obyčejně musím střídat, tady jsem si vystačila jen s pravačkou.
Po prvních dvou písničkách jsem vzdala hledání dobrého a už jsem se jim neskrytě ze své zadní řady chechtala. Víte, mohla jsem taky plakat nad utracenými penězi, ale to by bylo marné (jako nad rozlitým mlékem). Tak jsem se smála jim a možná i těm, kterým se to líbí (asi nejsem moc tolerantní).
Nejvíce citově jsem si užila, když jsem semtam na ně zakřičela buzny a úplně nejvíce při encore "vraťte se, buzny!" To byl ten pocit zadostiučinění, nic jiného. A byla jsem potěšena, když to slyšela dívčina vedle mne a smála se tomu.
Další dívčině jsem dala odkaz na můj blog, takže jsem se propagovala. A dokonce i potkala slečny, co mne znaly a četly ;)
Trochu jsem se uchechtla, když nějaká dívčina kus ode mne se rozplakala. Dobře, přiznám se bez mučení, že já jsem ten člověk, co se toužil rozplakat na Diru, myslím u Ain't afraid to die, ale nakonec skončil jen u konstatování, že by se býval rozbrečel, kdyby to dokázal. Ale... rozbrečet se u japonské pseudo gay rychlokvašky jako Adams, vážně?

Adam, i když má úsměv jako jeden můj oblíbený japonský herec, kterého mám ráda právě pro ten úsměv, mi je nesympatický. Shota pravda mi sympatický vcelku je. Trochu mi připomínal, když se chopil nástroje, Miyaviho... takovými namachrovanými gesty a pravda, možná, kdyby nebyl v téhle pro Evropské yaoi fangirly smíchané rychlokvašce, jako součást větší kapely by nebyl špatný. Dokonce i měl trochu náznak schopnosti pracovat s publikem.
Za celý koncert mne nakonec i potěšili, to jim přiznám, když zazpívali Sweet dreams, obyčejné sweet dreams, které potěší vždy, když je slyšeno ;), protože je to klasika.
Ale jinak? Hmm.
Já jsem ten Diru-křičící-za-pravdu-fanoušek. Když se přede mne postaví skupina, co vypadá, že se její členi ucházeli jako čistí hetero o přivýdělek v gay pornu, zjistilo se, že teda jsou schopni dělat hudbu založenou na komerčních odrhovačkách, někomu zasvítil znak eura v očích a bylo rozhodnuto, že Japonsko nám dá své gay t.a.t.u, tak nejsem schopna udržet si nestranný názor před koncertem. A po koncertu, na kterém se projevilo, že mnohem méně výrazné fanservisy skupin s lepší hudbou, které tímto směrem nejsou orientovány (takže v tom nemusí být mistři), vypadají mnohem důvěryhodněji, nehodlám se nikomu omlouvat, když Adams označím za sračku a ani o píď svůj názor nehnu.

A tihle pánové, kteří ani neměli dost slušnosti na podpisovce (nepodpisovala jsem nic svého, využila mne Nex) nabídnout ruku k potřesení, končili v osm hodin. A já jsem kvůli nim musela složitě řešit lístek na vlak, který jsem si koupila předem (taky kvůli své blbosti, ale aspoň budu poučená).
Nakonec jsme jeli z Prahy někdy o půl jedenácté. Žádné nocování nebylo třeba a pařepěnkování nakonec nebylo, protože jsem se cítila trochu nemocně, a stejně jsme nevěděli, kam zajít.
Nicméně jsme na hlavním nádraží potkali dvě milé slečny z Olomouce a jejich tatínka (taky myslím, že milého). A cesta s nimi vlakem byla skvělá, protože jsme si hezky popovídali celé dvě a půl hodiny.

Celkově - tenhle koncert měl svou cenu jen v lidech, co jsem potkala.

A taky! Teď se podržte, asi jsme potkali de Sada!!! Ze Sodomy a gomory, kteří měli zrovna v sobotu koncert v Olomouci... Napřed šli tři opilci, ty jsme obešli a za nimi podle mého de Sade. A zdálo se mi, že ti tři opilci šli taky z de Sada a potvrdily mou domněnku. Měla jsem chuť na něj udělat: "Hej, de Sade, viděl jsi včera zprávy?" a nebo "Sadismus je to, co hledáš." xD
Poté jsme s Nex cestou na byt vymýšleli rap a byla to sranda.

Spala jsem asi tři hodiny v Olomouci a jela domů, protože jsem chtěla za smečkou, které se po mně stýskalo.
Desátého mne čeká koncert heidi, ale ti vypadají od začátku mnohem lépe, než tyhle falešné buzny. Těším se, i když z tohoto zážitku bych měla být spíše znechucena. Ale zase rozhodně nejsem tolik jako z přístupu Crossfaith.

41 komentářů:

  1. Ehm...tvůj názor ti neberu,ale nebudu tvrdit,že se mi líbí a že s ním souhlasím.Myslím že Adams jsou skupina u které člověk věděl co čekat.Takže,jsi asi jedna z mála co si koncert neužila....to co tu meleš jsou dle mého názoru sračky a pokud lituješ peněz tak příště na něco podobného nechoď,nikdo tě tam stejně nechtěl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s anonymem.... já osobně si koncert užila a podle toho co jsem videla i většina ostatních. A to s falešnýma buznama by sis v budoucnu mohla odpustit... skutočne nevím nač jsi tam vůbec šla, vyhodit penízky, jo?
      Proč to tady vůbec komentuji? Svým krásným článečkem jsi mi pokazila den -_-'

      Vymazat
  2. To, že se tu vyjadřuješ hanlivě o ADAMS je tvá věc, s kterou sice těžce nesouhlasím, ale respektuji ji, ale navážet se do lidí, co si to na rozdíl od tebe užili, a třeba tu i slzu uronili, to už je trochu slabší... vlastně o hodně slabší. A já jsem ráda, že tu ruku na podání nenabízeli sami od sebe, tudíž ji nepodali každému, ale naopak jen odpovídali podáním ruky, člověku který ji k nim natáhl a bez pardónu... vyjadřovat se o nich nejprve jako o japonské pseudo gay rychlokvašce a pak si stěžovat, že ONI neměli dostatek SLUŠNOSTI nabídnout ruku k podání... to jako fakt myslíš vážně?!
    Nyce-oH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vážně to myslím, protože je to výraz oboustranného poděkování. Zažila jsem - nevím, že by u někoho to nebylo -, že i váženější a dlouholetější skupiny ruce vždy podávají, přestože by si o sobě mohli myslet kdo ví co.
      A já jsem - opomeneme-li křičení "buzny", kterému nerozuměli - nebyla skutečně špatný fanoušek, a - bez toho, abych se tím měla potřebu chlubit - byla chvíle, kdy jsme se na sebe se Shotou podívali při koncertu a byl rád, že aspoň někdo tam vzadu reaguje. Měla jsem dost dobrý výhled, abych si byla jistá, že občas má povzbuzující ruka byla ve vzduchu spolu s minimem dalších. A tohle byla slušnost z mé strany - protože se mi nemusí líbit, nemusím si koncert užívat, ale nevezmu si na triko, abych jim neprokázala alespoň zúčasněnost.

      A k lidem, co si to užívali - nekoupila jsem si VIP (ale lístek ano a i těch 450 do kasičky skupině je pro jejich dobro), stála jsem vzadu, co to jen šlo, kdo si chtěl užít, rozhodně jsem mu nepřekážela - ale prostě "brečet" na něčem takovém je proti mému tvrdému pohledu na svět.

      Jen tak mimochodem, mám pocit, že jsem tě tam zahlédla. Předtím jsem si tě s tebou nespojila, ale když ses mi teď připomenula, mám pocit, že zahlédla.

      Vymazat
  3. No dokonce asi prvních deset minut koncertu jsem stála vedle tebe a na zbytek jsem se vyměnila právě se slečnou, o které se zmiňuješ,(a vzhledem k tvé poznámce o ní a že stála vedle tebe tak bych řekla, že byla taky podporující fanoušek, (tak proč nebrečet, když to tak cítila?! Třeba pro ní byli něco jako pro tebe diru, tak proč to snižovat...) takže jsem periferně zahlédla, že si měla ruce nahoře o to víc mě překvapil takhle negativní report, ale teď si mi vysvětlila, že to byla jen zúčastněnost.
    Nyce-oH

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla za to, že jsi byla ode mne nalevo a já mluvím o děvčeti kus napravo, tak nevím, jestli myslíme tu samou, ale ono je to vlastně úplně jedno.

      Vymazat
    2. Oh, chvíli jsem si myslela že mluvíš o mně, ale tak asi ne :D
      Inak díky moc žes napsala tenhle článek *ironie* ani ne proto jak se vyjadřuješ o klucích ale moje máma (ktorá netušila že jedu na koncert) si to přečetla.. no co se dá dělat, lož má krátké nohy a stálo mi to za to.
      A to víš, ono ty ruce dost bolí pokud nima aktivně máváš celej koncert, pričem se ještě snažíš natáčet, a druhou rukou mávat, aby kluci věděli že se mi to líbi. I když pokud vím já mávala při každé písni.
      Možná je to proto, že tohle byl můj první koncert, tudíž nemám s čím porovnávat, ale v mých očích to bylo supr.

      Anonym A

      Vymazat
    3. Tak za tohle se omlouvám, nenapadlo mne, že něčí matky se dostanou na můj blog (můžu se jen zeptat, jak se sem dostala?)

      No, o bolení rukou mi nemusíš nic říkat, já jsem byla na cca 25 j-rockových koncertech, a nejsou to jenom ruce, co tě bolívají po správném koncertu, co si užiješ... ale chápu, že první koncert je takový "křest ohněm". A možná jakožto první koncert, když nemáš s čím srovnávat, se ti to zdá supr (a mám kamarády, kterým to i jako několikátý přišlo dobré), ale... přeji ti, abys zažila lepší (a maminka se usmířila a dovolila ti je zažít.)

      Vymazat
    4. Lol, taky by mně to docela zajímalo. Nemám tušení. Ale jaksi jsem stratila všechnu důvěru kterou vůči mně rodiče chovali a nejbližší tři roky mně nikam nepustí.

      Jak hovoříš o tých kterým se to líbilo, tak je asi jasný že je to čistě věc vkusu a toho jestli jseš fanoušek a jedeš tam kvůli hudbě nebo jen tak. Mně se jejich hudba líbí, neposlouchám je protože jsou 'buzny', sice jsem je díky jejich konceptu spoznala, ale pak to nehrálo nijakou roli.
      A oproti Lucii Bílé na které jsem kdysi byla to bylo prostě bombový, ale je trocha blbost to porovnávat s 'normální' hudbou.

      Anonym A

      Vymazat
    5. No, za rodiče se ještě jednou omlouvám (fakt mne to vůbec nenapadlo - jak by taky mohlo?).

      A jasně - je to věc vkusu. Ale je to přesně stejná věc vkusu, jako když jsou některé okruhy lidí (i v j-rock fans), které nemají rádi Biebera - neříkám, že já mám - nebo One Direction nebo cokoliv, co poslouchají "normální" a "jiní" na to nadávají. Mám právo říct svůj názor a mám právo si myslet své o lidech, co se jim to líbí. Stejně jako neberu nikomu tady, aby si myslel své o mně.

      Vymazat
    6. To je už jedno, aj tak by na to možno došli. Ale jsem ráda že ses omluvila i když to není tvá chyba.

      Já Justina ani 1D neposlouchám,nemám je ráda, ale nenadávám na ně, protože vím jakej je pocit když jsou lidi hnusní na někoho koho mám ráda (teď nemluvím o tobě). O Justinovi si myslím své a proti Oné Direction vlastně nic nemám, jejich hudba se mi nijako moc nelíbí nobto co mně odrazuje jsou fanoušci.
      Má sesternica na ně dost hejtuje a když to vidím, uvědomuji si, jak nevyspělé to je.

      A taky bych se ti chtěla omluvit, máš právo mít svůj názor, jen mně to hrozně naštvalo. Ně to že máš svůj názor ale styl, jakým ho vyjadřuješ. I když se ti nelíbili nemusela by ses o nich vyjadrovat jak o sračkách.

      Tvůj oblíbený Anonym A

      Vymazat
    7. Pravda, tohle je docela silný výraz - ale takto nějak označuji hudbu, co se mi nelíbí (stejně bych třeba označila Evu a Vaška). Ale rozhodně neběhám za důchodci a jejich hudební vkus jim nehanobím, to zase ne.

      Nu, popravdě znám několik lidí, kteří přestali chodit na j-rock koncerty, protože nesnesou tento český j-rock fandom. Já osobně věřím, že je tu dost milých a zajímavých lidí, přestože někteří se neprojevují zrovna nejlépe (já obhajuji svůj názor, ale na nikoho přímo hrubá nejsem a nikdy jsem nebyla, i u toho děvčete jsem se "jen" uchechtla a přestala jsem, protože vím, že je to její věc, přestože to prostě nepochopím).

      Jsem ráda, že jsi řekla svůj názor, protože tvůj projev mne ujistil, že tenhle fandom skutečně není tolik ztracený. Takže ti nakonec děkuji za tvé komentáře a ještě jednou doufám, že se to s těmi rodiči spraví.

      Vymazat
  4. Jo je to jedno, protože je jedno jestli brečela ta napravo nebo nalevo, pořád si stojím za svou argumentací, co jsem napsala výše ať se vztahuje na tu napravo nebo na tu nalevo a nebo dokonce na nějakou třetí :)
    Nyce-oH

    OdpovědětVymazat
  5. Nebudu se tu namáhat, s nějakou ohleduplností nebo slušností a prostě to řeknu stručně a jasně... TVOJE volba, že jsi šla na koncert skupiny, kterou NEMÁŠ ráda - Když se ti to nelíbilo, tak můžeš jedině obviňovat sama sebe, protože podle mě, kluci odvedli skvělou práci. Jestli si tedy myslíš, že k fanouškům chovali nějakou apatii jen z toho důvodu, že ti nepotřásli rukou... tak se šeredně mýlíš, nejspíš vycítili, že jsi pěkná kráva (ano jsi kráva a to tě vůbec neznám, ale tenhle článek mě naprosto odpudil). A to, že si jejich opravdoví fanoušci, a né jen ti, co tam šli z hecu nebo kdo ví proč, koncert užili nebo si dokonce poplakali, ti může být u prdele, ne? Mělo by. Naprosto si pomluvila, podle mě vydařený koncert, jen z toho důvodu, že se ti ta kapela nelíbila, jak ironické. Zamysli se nad sebou.
    Posílám spoustu negativních vibrací, střevní potíže a jen to nejhorší, protože přesně takhle, na mě působil tvůj nenávisný článek.
    Pac a pusu, pac a pusu, Banán

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. xDDD
      Hej, normálně, ses trochu netrefila, protože střevní potíže chytla má spolubydlící, které se koncert líbil xD Dobře ty!

      Vymazat
    2. A to jsem doufala, v nějakou inteligentní odpověď. Dobře ty!

      Vymazat
    3. A co bys chtěla za inteligentní odpověď na ten komentář, který jsi napsala?
      Popravdě, nadáváš mi do krav, k čemuž se vyjadřovat nebudu, protože je to tvá vizitka. Můj report si nemusela číst a asi sis neuvědomila, že to není odborná práce na téma "jak ADAMS objektivně hráli", ale je to report mých pocitů a mých názorů (založený na mých zkušenostech z mnohem lepších koncertů), a mé pocity a mé názore mi - s prominutím a citováním tvého slovníku - "u prdele" nejsou. A dle mého - osobní reporty na vlastních blozích slouží k vyjádření vlastního názoru, který dokud je vlastní, není pomlouváním, jen pravdivým svědectvím o tom, jak mi to přišlo.

      Vymazat
    4. ...Jakozto zminovana spolubydlici se strevnimi potizemi hlasim ze je to teda ale pekne na ho ho ho.
      Koncert byl imho dobrej, a look, Durcenwe nehejtim.
      -N.

      Vymazat
    5. Jenže ty tvoje "rádoby pocity" jsou zkreslené tvým zdánlivě velkým odporem k Adams, takže bych řekla, že to není report, ale prostě jen hnusný a odporný hejt.
      "Ale... rozbrečet se u japonské pseudo gay rychlokvašky jako Adams, vážně?" Taky máš krásný slovník, opravdu.
      Kdyby jsi se aspoň nenavážela do fanoušků, tak budiž... Ale takhle je to jenom... ubohá hromada hoven, bez pardonu.

      Vymazat
    6. Ty mne bavíš, děvče. Už dlouho jsem se tak nezasmála.

      Vymazat
    7. N -
      A čímpak to asi bude? Třeba tím, že jsi její spolubydlící? Nebo se spolu snad dokonce lesbíte? (toto není homofobní narážka)
      D -
      Já bych byla radši, kdyby sis třeba řezala zápěstí :)

      Vymazat
    8. Sorry girl no to je trochu moc... to s tým zápěstím. Tiež som bola nasrana, chápem ťa, ale toto nehovor.

      Vymazat
    9. Jak s tímto něčí potenciální lesbení nebo nelesbení vůbec souvisí....?
      Slyšelas někdy třeba o slovech jako, já ti nevím, "názorová tolerance" nebo mají na tebe nějak moc písmenek?

      Vymazat
  6. Tohle je éra déra.

    OdpovědětVymazat
  7. Durcenwe! Jsem naprosto dokonale překvapena a pobavena tvým obecenstvem. My si názor na Adams a jejich .. erm... kulturu říkaly.

    Nějak jsem si taky zvykla stát vzadu na koncertech, s pitím a v klidu, stále čekám na diru co mě vykoupí a vyšukají mi mozek z hlavy a duši z těla, až se budeme rvát dopředu jen aby na nás lídr sama udělal "dobře vy pařapěnkujete" ...

    Píšu offtopic. Co jsem chtěla.

    Bohužel máme po letech jiné stantarty. Chápu, když se ohlédnu co jsem dělala v 16ti, fajn, já to těm holkám neberu, až jim bude trošku víc a víc si toho objedou, taky to budou brát jinak.
    Po 30+ koncertech z různých oblastí (nejen jrock, i když toho je požehnaně) si dovoluju říct že můžu porovnávat. A vnímám to nejen z hudebně/show stránky, ale ze stránky publika. Obecenstvo se nažralo, yaoi-japonská-koza-teda-dva-penisy zůstali naživu, a bohužel, nesedlo to našim rozmlsaným jazýčkům. Chtěla jsem na ně jet, vskutku, a asi bych i jela, kdybych se nehecla že na Yoshikiho jedu (je škoda že na Muja nejedeš, vím jak ho máš ráda. snad příště?). Vyšrktla jsem všechno co ve Vídni hrají krom nejnutnějšího a něco jako Adams mě netrápí.

    Pro srovnání, pokud tohle někdo čte, D nebyla jediná z kapely zklamaná. Celkově se dostalo dvou typů reakcí, a přestože "nadržená fangirl" byla nejčastější "velmi smutný povzdech a *být alkoholik už piju* nálada" reakce se objevila mnohokrát i v zahraničí. Holt - 'neosexual' nesedne všem, především těm co jsou vybíraví na zvuky.

    A drahé fanynky, jujky, D vám stoupla na pacinku když si dovolila se uchechtnout na vašim osudem. Bolí? Grow a pair, and face us. Pak s vámi nejen že budeme soucítit, ale ještě vás podpoříme. Grow a pair of balls je ale podmínka.

    Pac a kočičí mrknutí, zase se někdy. scope.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: doufám že si heidi užiješ. Mě se do Prahy tahnout nechce, espešly když čtvrtky mám od rána do večera program, takže užij si to i beze mě. Snad mi vyjde aspoň Vídeň. Pak se těším na další report. s.

      Vymazat
    2. Oi ja vim ze ja jsem obycejne typem nadrzene fangirly (nj, nereknu ze jsem si nesahla aj kam neslo) ale ja to fakt myslim vazne ze se mi to libilo aj hudebne!
      Ne uplne vsechny pisnicky, ale kdyz mi hrali me generalne velice oblibene, tak to bylo dobre toto.

      Vymazat
    3. Proč by někdo měl být tolerantní v tom, co se komu nelíbí, když mi přijde(schválně nepíšu, že píšete, ale že mi příjde, kdyby jste chtěly slovíčkařit), že pro vás dvě je skoro zločin, že někdo byl tak "trapný" a užil si to, protože je jen "pitomá yaoi fanka," co nemá tak dobrý zmlsaný jazýček jako vy dvě, to za to chcete snad omluvu nebo, co?! Protože mi to, už tak po tomhle komentáři začíná tak připadat. Nejde o to, kdo komu stoupl na bebíčko... jde o normální lidské chování... nelíbí... ok... ale uchechtávání nad osudem... wtf? To snad člověk musí mít z mozku kostku, když má zálibu v uchectávání se nad osudem, v životě by mě nenapadlo pohlížet na někoho z patra jen proto, že má jinej vkus než já (ale asi jsem hold jiná, chudinka já malá) a srážet ho uštěpačnýma poznámkama o nevyspělosti a že ještě neví, co je dobré, protože toho nezažil tolik jako vy dvě a určitě až si to všechno projedou tak to budou brát trochu jinak(ironie jak blázen!)... (teď už tak moc ani neraguju na report, jako spíš na komentář od scope, ale mluvím v množném čísle, protože v tom vidím podobné rysy) Kdo potřebuje soucítění od někoho, kdo evidentně ani nepobral dostatek sebereflexe, aby si uvědomil, že je fakt trochu scestné, litovat někoho, kdo si to užil... A v čem konkrétně by si chtěla projevit podporu? Budeš podporovat rozšíření vkusu, alá Scope? xD No to se, ale pak všichni budeme mít fanfárově, až se budeme tlačit na vyšukání mozku od Diru, to to tady bude vypadat nádherně, až všichni budeme bez mozku. Tys na nich už byla, že? :)
      Pac a pusu, pac s pusu a vztyčený prostředníček k tomu... Nyce-oH

      Vymazat
    4. N. Vzhledem k tomu ze jedu od ledna na klasice, uznavam ze nemam paru o to jak zni. Snazila jsem se. Na youtube mi to dalo jen nic nerikajici hluk. Cert vi. Mozna mi za par let hrabne a budu se dusovat jak sem na ne chtela jet xD

      Missie N-O, nic proti nicimu gustu nemam, kazdy se bavme jak se mu zlibi, drahousku, jedina otazka, pokud ti tak vadi nazory, ktere se tu pisou - co tu pak delas? Mohla si v pulce reportu prestat cist a odejit, necekat na muj koment, ktery byl predevsim pro D.

      Bestialni pac a mrknuti. Ja jsem slusna holka, vetsinou.

      scope.

      Vymazat
    5. Scope, kočičko, já nečekala na tvůj koment, ale když už jsem pod něco reagovala, tak už mě zajímá celý vývoj situace, a když už vidím něco, co se mi nelíbí tak se prostě ozvu, ale vidím, že ty to máš podobné, ač to byl komet určený především pro D, takže si pokojně mohla vynechat mojí reakci na tebe a reagovat až na tu, která je pro tebe důležitá přesto si neodolala a věnovala svůj drahocený čas, aby si na mě reagovala, to je od tebe velice milé, strašně si toho cením... A kdyby si četla pozorně, tak by si zjistila, že respektuji svobodu názoru, tudíž ač se s názorem D neztotožnuji neberuji ho(co se týče skupiny) Já se pouze vyjadřuji k tomu, čemu si ty řekla "uchechtávání se nad jejich osudem", protože se cítím s tím textem v úvozovkách(a i s tou části, co představuje v reportu) aspon podle toho jak jsem si to já užila, zahrnutá, takže by si mohla pochopit, proč jsem dočetla, přeci, když se k něčemu chci vyjádřit, tak musím znát celý text a ne jen tu část, co se mi hodí do krámu :) A kočičko, taky mám otázku, tebe nenapadlo, že když použiješ oslovení drahé fanynky, že si to někdo vynaloží, že když je fanynka, tak se tvuj komentář vztahuje i na něj, tudíž na něj může reagovat? To je celkem smutný příběh xD
      Nyce-oH

      Vymazat
    6. Pro scope:
      Heidi věřím, že budou skvělí (říkala jsem ti to, že i u adams jsem věřila, že mile překvapí, protože skutečně se mi nestalo, aby skupina mile nepřekvapila na koncertu), všimla sis, že jeden z heidi vypadá jako Ryoutarou? (Ale to už jsem ti asi taky říkala ;))
      Popravdě já se svým prvním a druhým koncertem dva dny po sobě a to Dir en grey pravda mám už od začátku nastavený pojem "užít si koncert" jako něco mnohem výš. A ani si ještě nepřijdu jako typ, co by nechtěl do kotle (popř. do první řady), když už tedy nemám tolik zájem o skupinu, alespoň si svobodně zařádit, dle mého... :)

      pro Nyce-oH:
      "a když už vidím něco, co se mi nelíbí, tak se prostě ozvu" - tohle je obhajoba mého reportu? Taky se ozvu, když vidím něco co se mi nelíbí. A dala jsem tady prostor vám se vyjádřit (žádné blokování/moderování komentářů). Vidíš, tak nakonec jsme tu jako někde na římském fóru a diskutujeme rovni si jako občané. Pravda, možná se ti zdá, že my se scope jsme ti zrozeni z vlčiče, protože máme jiné názory, které nejsou tolerantní a "vyjeme s vlky", protože máme hold jiný pohled na tenhle svět. Ale stále je to o tom, že ty jsi přišla na tohle místo, dala jsem ti prostor se vyjádřit, byla jsem ráda, že nepřekračuješ pravidla a považuji tě za hosta. Ale být v městě, kde se ti nelíbí a společnosti ti nesedí - to už je jen tvůj problém a tvá volba.
      Jsem známá tím, že mám nepopulární názory (celosvětově). A například i X-Japan a Yoshikiho nemusím, a scope to ví, ale rozhodně mi pod každým mým projevem proti těmto nevyvolává drama. Takže to je znovu jen o tom, kdo chce... když tě to baví, pokračuj, zakazovat ti nic nebudu. ;) Ale neodovolávej se na nás, že musíš na nás reagovat a že tě cosi vyprovokovalo - ty chceš, stejně jako já také odpovídám na to, co si vyberu, ale s tím rozdílem, že tohle je mé město, můj blog a základna mého "vlčího"/dračího já.

      Vymazat
    7. Z tvých úst pronesené by to mohlo být bráno jako obhajoba tvého reportu, nicméně z mích nikoliv. Je to tvá základna, ale ač je to tvá základna, tvé město tak mě překvapuje, jak vůbec můžeš chtít toleranci svých netolerantních názorů, zvlášť, když jak tu píšeš dáváš možnost se vyjádřit. Já nebudu výt s vlky, když s nimi nesouhlasím a ani dokonce nebudu mlčet, což by se dalo považovat za slušnost(tak by si to mohla brát ty a nebo případně za vyjádření souhlasu). Jsem tu ze své vůle, protože mě tu něco zaujalo,(v tomto případě negativně). Neřekla bych, že já jsem vyvolala drama, řekla bych, že jádro tohoto dramatu, na kterém jsem se nejspíš podílela, je v tvém článku, který můžeme považovat za akci, která rozpoutala tu to reakci. Můžu se zeptat, ty když si psala tenhle report, jsi vážně nepočítala, že se ti někdo takhle prudce proti tomu to článku ohradí jako já? A ještě k tomu poslednímu ať se neodvolávám na vás, že mě něco vyprovokovalo k reagovaní.... Proč to nemám říkat, když je to pravda, sama ze své potřeby, bych ti tu po sobě komentář nezanechala jen proto, že jsem chtěla, kdyby mě tolik vnitřně neužíralo to cosi, co ty nechápeš, že by mě vypudilo chtít tu po sobě zanechat reakci.
      Nyce-oH

      Vymazat
    8. Popravdě, svůj názor jsem řekla i lidem, s kterými jsem se po koncertu bavila. A napsala jsem report, protože to vždy dělám. A stejně jako se mi na Gacktovi nelíbil Jon, na Crossfaith mosh, tak jsem napsala, co se mi nelíbilo na adams, vždy to dělám. Nehledě na čtenáře, píšu si to pro sebe, abych si já pamatovala a mohla (u těch skvělých) na to lépe díky tomu vzpomínat, protože po letech některé detaily prostě je potřeba připomenout. Navíc - nepočítám s tím, že mi to tady okomentují anonymové, kteří na můj blog obvykle nechodí a neměli nikdy předtím důvod na něj jít. A pokud nejste mí stálí čtenáři, potažmo když se tu objevují dosti vulgární anonymové, popravdě mne vaše reakce nezajímají.

      Vymazat
  8. Jak já se tu bavím :D
    Řekla bych, že je to věkem... být mi 15-17, tak na ADAMS jdu a rozplývám se nad fanservisem (i když byl podle tvého článku očividně mizerný). Ale jsem stará rašple a často se s pocitem viny přistihnu, jak se přesně takovýmhle typům fanoušek směju a říkám si "Za 5 let se budete divit, co jste to vlastně poslouchali za hrůzy/dělali za pitomosti."
    To řečeno, mrzí mne, že jsem se nešla podívat před klub, když jsem byla takový kousek a budu se na tebe těšit na heidi. (kteří doufám budou stát za to... přiznám se, že jsem je v jejich začátcích poslouchala a měla ráda, ale to už je celkem dávno a vůbec netuším, co teď vlastně hrajou)

    Erizu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mne mrzí, že jsem nevěděla, že jste tak blízko, zašla bych za vámi. :)
      A těším se, až tě potkám na heidi. - bude to sranda, určitě ;)

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Když tak nějak nepřibývá další kapitola Vepíšu v tvou krev, řekla jsem si, že přečtu nějaký ze článků, které tvůj blog nabízí jak oblíbené.

    Tak se stalo, že jsem si přečetla tenhle report a poté jsem se pustila do komentářů. Myslela jsem si, že se nasměju. Ale spíše jsem si v hlavě jen říkala: neee, tohle je nějaké divné, co to tam píšou ti lidé? :D A proč to tam píšou? :D

    Podívej D, jsem tak zoufalá, že není nová kapitola, že čtu i komentáře.
    Manami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, taky si říkám, že je dost zavádějící, že tento článek se nakonec stal tím nejoblíbenějším na mém blogu. XD

      Vymazat