Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

neděle 25. ledna 2015

D betuje!

... aneb Slíbila jsem, tak dělám reklamu!

Mé drahé čtenářstvo,
projevím se jako dobrý člověk a dobrá kamarádka (Připomnělo mi to, jak se mne jednou bezdomovec zeptal: "Ptám se vás jako lidské bytosti..." xD Takže jen jako - nejsem ani dobrý člověk, ani dobrá kamarádka a už vůbec ne lidská bytost.) a dám sem tedy reklamu na povídku, kterou betuji. Už jsem se zmiňovala na FB fanstránce, ale zamýšlela jsem to dát i sem, jen jsem zapomněla.

Povídka je to rozhodně zajímavá (protlačila jsem si v ní nějaké detaily) a já ji opravdu upřímně doporučuji. Byla by škoda, kdyby nebyla čtená. A přestože možná pro vás budou těžko stravitelné jisté změny - například zvyknout si na pozměněná jména - tak se tím nenechte odradit. Stojí to za to!


Kimi ga ashita hebi to nattara...
- Kdyby ses zítra stal hadem... - *

Autor: Seiriel | Fandom: HP, Bleach


 Sedmnáct let po válce do Bradavic přijíždí nový učitel Lektvarů, Ichimaru Gin. Izuru Lovegood, mladík, který vyrůstal v Japonsku, a šesťák ve Zmijozelu, se s ním začne seznamovat možná více, než je pro studenta s učitelem typické... co vše se o něm může dovědět? A co vše se mezitím může stát jejich přátelům?




* D dodává: "Kdyby ses zítra stal hadem... pozítří pozřel jiného hada, tak by ses už popozítří mohl stát drakem!" ;)

pozn. Vidíte, to je jediná skoro-spolupráce, která se tu se Seiriel objeví, protože vám nechce dopřát "Huuu~" rozsáhlou epopej, o které se zmiňuji zde.


4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. A k Huuu... náhodou, máme i jiné rozepsané věci... xDD A navíc, říkala jsem, že po Grimmgeki :)

      Vymazat
    2. Hmm... spousta z toho jsou ff na "Huuu"... xD
      A pak jsou tu povídky se stejnými postavami ("Granátové jablko" - Chiky se není možné zbavit).
      A až potom Cubémy - skvělé "Cubémy" s Judalem, které mají fantasy děj, a proto je nikdy nedopíšeme. xD Nebo "Kremrole plněná párkem a sýrem", kde jsme se nepřenesli přes to, jak vulgární se snažím být. XD Musím si to všechno znovu přečíst!!!

      Vymazat
    3. xDDD Podle mě s Kremrolí jsme měli i jiné problémy... xD (Mělo to mít děj O.o xDD)

      Vymazat