Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

úterý 7. července 2015

(Mikaru) G.L.A.M.S - 5.7.2015 Vídeň

aneb Tentokrát bez buchet, ale s pekáčem.

Huh. Na začátek jen poznámka, vyděsila jsem se, protože jsem měla dojem, že jsem tento rok byla jen na jednom koncertu a to teď v neděli, naštěstí - i když je to stejně s počtem koncertů tristní - jsem byla ještě na MUCC, akorát to není zaneseno v "pošahaných modlách". Napravuji.


Doufám, že Mikaru bude pokračovat v tomto zavedeném: jezdíme do Evropy v největších parnech každý rok, protože není lepšího trávení parna, než s Mikaru, který je tak "hot", že je pak vedro ještě větší, davy omdlévají a jeho tělo je opravdu sexy, když je zpocené... xD Takže znovu po roce jsem měla možnost jet na Mikaru, tentokrát jsem si nevezla sebou buchty a nejela snobsky autem, ale autobusem s připravenými muffiny a sedviči.
Z domu jsem odjížděla již v sobotu večer, protože jsem spala u Seiriel, abychom ráno v 9:30 mohli vyjet do Vídně - jakékoliv dříve plánované procházení Vídně ovšem v 36°C vzalo za své, byli jsme rádi, že se můžeme svést metrem a zbytek času strávit ve stínu stromu v parku. Kolem třetí se k nám přidala Nex a kolem páté jsme šli ke klubu, kde už byli nějaké Polky.
VIP se pouštěli až kolem půl osmé, takže kapela přijela někdy po šesté. Jaj! Vlastně jsem úplně zapomněla jednu důležitou věc, že Mikaru je na živo strašně sexy. Nezapomněla jsem na to, že je s ním sranda - protože to vidíme všichni téměř každý den na jeho FB -, stejně tak už osm let znám jeho hudbu (až na Black line, které jsem nikdy pořádně neposlouchala a měla bych to napravit, protože když hraje staré songy z téhle doby, tak mám problém), hlas a celkově vystupování; ale to, jaká je sex bomba se mi znovu vepsalo pod kůži až, když jsem ho uviděla přijít.
Možná i tomu dopomohlo, že už nemá copánky a tentokrát připraven na to strašné horko si na sebe vzal takový sexy model s odhalenými zády a přitom neuvěřitelně elegantní s tím jeho mafiánským kloboukem, až nebylo možnost nic jiného, než začít společně s Nex a Seiriel řešit, co nejvíce creepy bychom mu mohli říct o jeho vzhledu. Myslím, že vyhrálo: "Chtěla bych slízat pot z tvých zad."
Ale úplně zmanipulovaná raptoří sex bombou jsem zapomněla, že vlastně první přišel - po dlouhém googlení - Yudai, který má větší hlavu než zadek. xD Syu (dále Denka) chodí jako velký chlapák, i když je to takový drobek s ženskou tváří. A Tetsuto se odbarvil.

VIP vstup, který jsme dokonce zvládli bez toho, aby nám Nex zkolabovala z vedra, byl o chvíli opožděný. Zabrala jsem si místo přímo kolenem se opírající o pódium - taky tam mám modřinu - mezi Mikaru a Tetsutem před Denkovým pultem. Nejlepší místo! Něco jsme nakoupili. Pak bylo focení tentokrát nejen s Mikaru, ale s celou skupinou. Fotku zatím nemám a nejspíše je to dobře, protože pokud na ní vypadám tak hrozně, jak na té minulé s Mikaru, tak to bude smutné. Také bych chtěla mít na profilu na FB fotku s Mikaru! Jenže aby to vyznělo, můj obličej to dost kazí. Navíc teď jsem měla ještě divně pokroucené tělo. No... raději nemyslet!
Takže jsme se poprvé objali se všemi (a to pořádně šahajíce Mikaru na jeho holá záda, dávajíce si pozor, aby jsme nezlomili Denku) už při focení, Tetsuto gentlemansky pomáhal dámám z pódia dolů. Je to hodný medvěd.

Koncert znovu začínal epicky - myslím, že stejnou písní jako minule, chybělo tomu jen, že nepřišli v černých pláštích... nejlépe na koni. (I když na koni... zatím se zdržím poznámek!) Teď si nejsem jistá, zda první nastoupil Tetsuto, potom Yudai - řeknu vám, že bylo už před koncertem dost velké vedro, aby mi vůbec mozek nefungoval - ale myslím, že Denka a Mikaru přišli poslední.
(Co tohle bude za report?! To vedro ještě více zničilo mou špatnou paměť.)
Snažím si nečíst report z minulého roku, abych si ještě více nepomíchala vzpomínky, i když je pomíchané už mám. Takže asi se nebudu dlouze rozepisovat, nebudu se snažit o cokoliv chronologického a hned začnu sem házet detaily, které mi utkvěly v paměti.
Minulý rok jsem byla na druhé straně než Denka, takže vlastně tento koncert byl hodně o tom, že jsem se na něj konečně podívala. Sice narozdíl od Polky, co stála vedle mně (a trochu jsem jí záviděla, že kapela si ji pamatovala a třeba Mikaru se na ni dost často díval, stejně tak s ní Denka interagoval, mi přišlo), jsem na koncertu nebyla hlavně kvůli Denkovi, ale pohled na něj, jak pařepěnkuje za pultem tak plný energie a tak úžasně se potící až z něho létaly spršky potu (!!! xD Z Kya v Praze padal zlatý déšť potu, ale z Denky odtékaly čůrky potu. xD), byl skvělý.
Fakt celý koncert hodně rozdával energii i nám, jak byl celý divoký, odvázaný, chvíli nepostál v klidu a opravdu působil, že si to užívá, což je to nejlepší, co může hudebník naživo nabídnout.
Tetsuto mne opravdu potěšil, když nevím, co zrovna dělal Mikaru a Denka, ale jen tak - aby nebyl stále ten naprosto přehlížený člen - jsem se na něj chvíli dívala a usmála jsem se na něj... a on vzápětí několika vteřin potom přišel ke mně se nechat ošahat. Tohle bylo vtipné! Minulý koncert za námi chodil pořád. A sice se mi vůbec nelíbí, ale celkově ho mám ráda. Protože je Mikarův kamarád z dětství, protože je opravdu milý a hodný. Třeba Polkám vedle mě podal své neotevřené pití a celkově se tak staral...
Yudai za námi také několikrát přišel, i když byl na druhé straně. To bylo také vtipné. Asi podruhé za svůj život jsem měla pocit, že místo na něčí nohu sahám na kámen - poprvé to bylo myslím u Naa z heidi. - kosti a kamenné svaly na nohách. Bylo na něm vidět, že je asi zvyklejší na koncertování než Tetsuto, protože se mnohem více pohyboval po pódiu, i když to pódium je malé, a když tam hrál Asagi, tak se skoro neotočil. Yudai hrál předtím s Mikaru v Black line.
Jednou k nám přišel a my jsme ho podrbali ve vlasech. Jemu se to tak zalíbilo, že pak chtěl od všech, aby ho drbali ve vlasech - nebo alespoň mně to tak přišlo - a dokonce Nex také sám počechral ve vlasech. To bylo opravdu hezké!
Mikaru.
Jak popsat Mikaru a neznít jako největší nadrženec?! Jenže opravdu - mám pocit, že tyhle třicítky a víc, co zažíváme v Evropě v téhle době, jsou jeho dílem! Přijel neskutečně hot Mikaru a přidal tak 10°C k teplotě, jaká by tu bez něj byla.
Mikaru je neuvěřitelný. Opravdu se mi líbí jeho raptoří obličej, dravčí pohledy, pod kterými jsem úplně hloupě vždy ze začátku koncertu vytuhla, když se na mne podíval, i když jsem text písně, co zpíval, znala a pařepěnkovat mne baví. Prostě se podíval a ulovil mne. xD Na(ne)štěstí se na mne příliš nedíval, i když zase asi to bylo nadprůměrně často, než u jiných j-rockerů (ale jiní j-rockeři tam mají více publika, tak proto.)
Ale tentokrát s mým vedrem úplně vypařeným mozkem jsem měla vážně potíže se Mikaru dívat do tváře, přestože se dívávám na všech koncertech hudebníkům hlavně do tváře. To bylo samé - Mikarův zadek, Mikarův pekáč a pupík. Nic jiného skoro neexistovalo. A je mi hanba z toho. Taková nadržená fangirla!
Co se týká dotýkání se Mikaru jsem stále trochu rozpolcená. Mikaru je j-rocker, u kterého jsem poprvé viděla na fotkách před těmi osmi lety ještě v Dio, že je ošahávaný fanynkami a nejspíše je částečně i důvod, proč když mám možnost, tak si šáhnu vždycky... ale teď na koncertě mi chvílemi přišel, že fakt nechce být pošahán. Možná to bylo tím vedrem... Ale na druhou stranu, občas mi přišlo, že úplně přišel, aby byl ošahán (a teď doufám, že nejsem jako násilník, který o své oběti říká: "Říkala si o to, chtěla to."). A tak jsem si tedy šáhla, ale o dost střídměji, než bych si bývala sáhla, kdybych si byla jistá, že mu to nevadí.
Ovšem sahat na Mikaru... mmm~ Málokdy se rozplývám zrovna nad svaly, ale Mikaru má dokonalou krásně svalnatou postavu se silnými pažemi a nadherným bříškem. A k tomu ta jeho raptoří hubina! Vážně - Mikaru je kus! Ačkoliv asi dost mimo můj typ, ale právě tak moc kus, až musí být typ každého.
Co se týká hudby, nejvíce jsem si rozhodně užila  jednoznačně God Forsaken, který jsem skoro celý proskákala, protože je to má nejoblíbenější písnička. A také z Dio dílny Carry dawn, která myslím, že přišla až v encore. Těší mne, že na encore zahráli více než jednu píseň. A docela mi sedělo i to, že sice první píseň celého koncertu ho rozjela, ale pak kvůli vedru zklidnili a rozjeli znovu až ke konci. Pak byli písně Glams, které si pamatuji alespoň z části. Ale myslím, že tam bylo i pár písní od Black line a ty opravdu neznám - to jsem se styděla.
Mikaru nám zazpíval i svou jazzovou píseň a vypadal při tom zároveň jako barová zpěvačka a mafián, co si ji vydržuje. Byl koketní, ale mužským způsobem. Ovšem i když to byla píseň o lásce, přišlo mi, že to byla z jeho strany taková falešná láska. Taková raptoří... xD


Jak můžete vidět, nakonec se Denka s Mikaru svlékli a oba byli nahoře bez. A teď už si v tónech starého dobrého visual-kei dovolím říct, že jak tam takhle pobíhali, celí zpocení a poskakující, tak prostě úplně vidím, jak si Denka na Mikaru velmi živelně zajezdí, a pak padne na jeho zpocenou hruď svou zpocenou hrudí, oba s naběhlými svaly námahou a... ah! Tohle je ten život, co potřebuji čerpat z j-rocku!
Když někdo se dá poslouchat (a více než to v případě Mikaru, protože jeho hlas je naprosto dokonalý a vystupování také) a potěší duši yaoi! A místo toho je scéna plná pseudobuzen jako Adams. Tfuj!
Pustilo se mi v přehrávači právě God forsaken. Hlas Mikaru! Teď mám jedinou myšlenku, že naprosto nerozumím tomu, proč ho neposlouchám 24 hodin denně! Už vůbec nevím, co jsem dál chtěla psát. Ta barva a způsob jakým zpívá!
Raz, dva, tři - klid!
Bohužel každý koncert musí skončit. Nevím ovšem, jestli má Mikaru nějaké výrazně delší písničky, ale tentokrát se mi opravdu zdálo, že každá písnička trvala svůj čas a všechno neběželo tak rychle, jak jiné koncerty. Ale mohlo to běžet mnohem déle... i kdyby třeba jsme všichni seděli v kroužku a Mikaru by nám něco vyprávěl.

Po koncertu byla podpisovka, koupila jsem si na ní singl, na kterém je vidět, jak málo mají Glams peněz, protože nemá obal a název je nalepený na bílém CD. xD Ale alespoň je tam dost místa na podpisy, které jsou krásné, tak je to jedno, není? Pak jsem si ještě koupila fotky - mám už tolik fotek Mikaru, že bych si jimi mohla vylepit průměrnou nástěnku. Škoda jen, že třička nebyla.
Při podpisovce byli všichni znovu milý a ochotni se obejmout. Tetsuto nám popřál dobrou noc, Mikaru řekl, že se uvidíme příště. Denka sice osušený se znovu zpotil, takže jsme se necítili divně, že my zpocení byli.
Celou dobu při jednom nebo druhém čekání hrála v klubu hudba - střídavě heidi. a MUCC, což bylo úžasné také - jsem naprosto spokojená. Úplně se mi chtělo ještě pařepěnkovat (asi, jak chodím na Clubbers, tak jsem prostě celo-noční-pařepěnka)!
Na úplný konec jsme ještě dělali takové ty malé fotečky s kapelou a mohli se do třetice obejmout. Úžasné! Třikrát si obejmout Mikaru. A dát si nakonec pořádné medvědí objetí s Tetsutem!

V Replugged mají nahoře takové místo, kde se dá sedět, tak tam jsme seděli, když Mikaru a spol. nosili věci. Mikaru šel kolem nás asi třikrát a vždycky dělal pazvuky, protože prostě má rád pozornost, předváděl se, jak nosí jejich věci! Ale do auta je pak skládal Tetsuto. xD Denka zase šel jako chlapák, i když on vůbec není. A Yudai vtipně šel s nenazutými botami. Jsou skvělí!
Počkali jsme, než skupina odjela (a dělali narážky na Mikaru a Denku a litovali Tetsuta, jak musí být deprimující mít nejlepšího kamaráda takovou kost, jako je Mikaru). Mikaru nám několikrát mával, protože auto se rozjelo a pak zastavilo na přechodu a tak to bylo vtipné. 

Autobus zpátky do Brna nám jel až v 6.40. Takže jsme nejprve i s Nex pospávali v parku u fontánky. Pak jsme přešli na hřiště, kde jsme se snažili alespoň se dotknout basketbalového koše, což se mi podařilo po chvilce tréninku! Trochu jsme si zakřepčili, než jsme se vydali na prohlídku noční Vídně a výloh drahých obchodů. Nakonec jsme se kolem čtvrté s Nex rozdělili a jen já a Sei jsme pokračovali v pochodu Vídní. Myslím, že jsme ušli tak 10 kilometrů s tím, jak jsme sice měli mapu, ale šli jsme úplně jinudy, než jsme si mysleli, že jdeme.
Na jedné křižovatce po dlouhé cestě parkem jsem klesla na kolena jako Robinson a bylo to vtipné! Ale pak jsme ještě museli chvíli jít, než jsme se dostali na stanoviště autobusů. Kde byli bezdomovci, tak jsme šli kousek jinam a pospávali na dětském hřišti.
Nakonec v 6.40 jsme zapadli do Studenta a spali hned... xD
Skvělý zážitek - plnohodnotný, i se spaním po lavičkám a pochodem! Tohle mám opravdu ráda! I když mne bolí strašně za krkem, jak jsem máchala při koncertu hlavou.

(Budu si muset pořídit mobil, protože bez mobilu nemám na co fotit. Ale na té malé fotečce s kapelou vypadám jako Kleopatra mezi nahými krásnými sluhy. xD Původně jsem to opírala o Jozu, ale ten mi utekl, tak zbyl jen polštář.)




UPG - vip fotka s nimi


5 komentářů:

  1. Heheheeee... bylo to skvělé! A Mikaru!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem se zasmála. :D
    ...Ale ne,takový vtipný report.
    Musím taky napsat....

    Mikaruuuuuu<3

    OdpovědětVymazat