Pokud kanibalismus hadů vede k vzniku draků? Je pak lidský cestou k nadčlověku?
Potřebuji nové tělo. A novou duši.
Protože mne blog.cz donutil k činu, tak teď probíhá velké rozmýšlení se, jestli se tady nakonec zveřejní povídky z archivního blogu. A tedy se původní oprašování rychlostí blížící se k nule buď zrychlí a nebo úplně zastaví.

Jste tu poprvé a máte problémy se orientovat? Snad pomůžu zde.


Děkuji za vyjádřenou podporu komentujicím. ;)



-

čtvrtek 27. února 2014

Sběr č. 2

... aneb Všimli jste si, že v poslední době se směju hlavně vulgárním/oplzlým vtipům? (Nebo je často i sama plodím?) // SnK, Čósokabe, neo-fanatismus

Možná nejen v poslední době.
A možná to bude mít něco společného i pozdravem "odhazuji použitý kondom v dál"*.

Nicméně Berthold a Reiner mne dostali dneska na tumblru, tak se musím podělit. (Pozn. Kašlu vám na spoilery.)

zdroj: tumblr



Ale docela by mne zajímalo, jakou tahle dvojice má zkratku... protože jsem žádnou ještě myslím nepotkala. Asi jin začnu říkat Berner (to je dostatečně tvrdé a takové německé). ;)
K tomu mne jen napadá, všechny zkratky s Jeanem zní francouzsky (překvapivě xD). Třeba takový [eržá] je zabitý nebo [aržá], i když nevím, jestli se používá arjean :/, ale erejean jsem viděla.

zdroj ztracen

Představa bernera jak takhle se společně s Annie dívají na nějakou romantickou zamilovanou věc je skvělá. Protože Reiner je do toho úplně zakoukaný, i když se snaží vypadat, že ho něco takového vůbec nebere xD. Bertholda ani komentovat nebudu. A Annie je jediná, koho to skutečně nezajímá, protože Annie je chlap ;)




 "I’ll let your colossal titan break through my defenses tonight"
zdroj: tumblr

Tohle naprosto zabilo. Vlastně jen pro tohle celý tento článek píšu.

A našla jsem u toho ve složce gif - hodí se, ne? Dobrý gif!


___

Když opustíme bernera, už jsem si psala na FB, že beru jako osudové, že Čósokabe pochází z provincie Tosa a já každý den chodím z/do bytu kolem veteriny Tosa. Prostě dobýt Japonsko za rod Čósokabe je mi souzeno. ;)

* S Nexus máme po rozhovoru o filmu Vlna takovou malou "nacistickou" skupinu - jsme tam dvě -, kde já jsem vůdce, nikoliv duce, ale durcenzo, pozdrav máme "odhazuji použitý kondom v dál", což jsme odkoukali ten pohyb od Shoa z Coatwestu, sídlo nemáme v Hitlerově Vlčím doupěti, ale v našem Doupěti neřesti (označení našeho pokoje na bytu) a nejsme "neo-nacisti", ale "neo-fanatici", co se týče j-rocku (např. neuznáváme cenzuru na přiznání j-rock fans na FB xD a hlavně nemáme rádi ty, kteří opouštějí j-rock kvůli nějakým všeobecně-internetově-populárním anglo-americkým hloupostem).

4 komentáře:

  1. Myslím, že to je Reibert; pod tím teda alespoň většinou hledám povídky A ty obrázky, ach ten Bertholt, ach... Já tenhle pairing tak zbožňuji!!! :D Taky Arminův výraz je dobrý XD A Annie myslím nikoho nepřekvapila.
    Kroketa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně reibert - hmm, ale berner je lepší xD
      Všimla jsem si, že v SnK nějak všechny páry mají něco do sebe. Nebo aspoň všechny páry, které jsou jasné - jako Jean a Marco, Eruri, Reibert - prostě jsou skvělé na "posednutí". To bude tím prostředím. Takové dramatické prostředí, kde je ohroženo "lidství" a nikdo si nebere žádné servítky s tím, že se tam postavy chovají "svinsky" jako lidé ve skutečném životě, je skvělé prostředí pro "uklidňování" či "prohlubování" emocí čtenářů pomocí yaoi. xD

      Vymazat
    2. (Taky bych chtěla, aby Daéova krev měla takové prostředí. Kdyby se mi to povedlo, společně se zápornou hlavní postavou, došla bych přesně tam, kam chci a mohla být spokojená. Jen... je to stále příliš dětské a polovičaté. Pfu~)

      Vymazat
  2. cetal jsem par dj na tento par ale proste eren je eren :D (bohuzel prekvapive se mi nepodarilo najit zadni na mikro makro dj :X) posledni gif je.. jak to rict.... nadherny? :D ale to presne nepopisuje :(

    OdpovědětVymazat